avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie la zi si restante salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie la zi si restante salariale

am lucrat pana la data de10-03-2012la o firma ca mecanic utilaj,in data 11-03,am plecat la o proba de lucru la o alta firma la care am fost acceptat.Pe data de 11-03 am trimis demisia prin mail la firma care am lucrat urmand sa incep munca la firma cealalta pe 12-03.Ulterior am fost anuntat ca nu se aproba demisia si mai mult nu m-i sa mai platit salariul pe februarie[asta datorita faptului ca am plecat 6 utilajisti].Firma este imatriculata la CLUJ,sediul la MEDIAS,punct de lucru la CUGIR,Colegi mei au fost la Medias sa-si dea demisia dar au fost anuntati ca nu ni se va plati nici un salariu,ba mai mult li sa pus in vedere sa semneze o hartie precum renunta la salariu pe care nici nu au semnat-o.Patroni au spus ca sa-i dam in judecata.Singurul lucru ce nu l-am respectat a fost preavizul de15 zile.Dar noi ca am lucrat cu utilaje care din punct de vedere tehnic nici nu corespund,conditiile de cazare jalnice,masa de pranz o mancam seara la pauza mancam cum puteam in padure,semnal la telefoane nu aveam trebuind sa coboram seara in Cugir sa dam un tel.la famili,asta daca aveam cu ce cobora,mai mult nu.Jigniti de catre seful de santier mai mereu,care de multe ori era in stare de ebrietate.Oare suntem in evul mediu,nu putem sa plecam de pe o mosie pe alta si dansi ca au bani pot sa-si bata joc de oameni dupa bunul plac?Ce autoritate se ocupa cu constatare stari tehnice a utilajelor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:53, 30 Martie 2012
Puteti sesiza corpul de control al ITM-ului atat pentru incalcarea legislatiei cu privire la relatiile de munca, dar si cu privire la incalcarea legislatiei cu privire la securitatea si sanatatea in munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare c.i.m zsuzsannao zsuzsannao Buna ziua! Revin cu intrebarile puse pe forum,rog sa ma ajutati. E vorba de sotul meu care are contract cu o firma din cluj,filiala medias pct de lucru cugir ... (vezi toată discuția)
Plangere penala inselaciune, fals uz de fals quattro quattro Buna ziua, Am lucrat la o multinationala cu capital strain producator de utilaje agricole pe post de Inspector Vanzari Regional timp de 5 ani (pana in ... (vezi toată discuția)
Obligata sa imi dau demisia Mile30 Mile30 Buna ziua! Lucrez la o firma de sortare si in momentul de fata firma ramane fara proiecte. Ei ne dau 2 optiuni: ori sa plecam in deplasare (aceasi firma alt ... (vezi toată discuția)