avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen de perimare - litigii cu profesionistii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen de perimare - litigii cu profesionistii

termenul de perimare in cazul litigiilor cu profesionistii este de 6 luni?
Cel mai recent răspuns: ALINA CAUC , Avocat 14:08, 30 Martie 2012
Conform art. 248 C.proc.civ, termenul de perimare este 1 an (si in litigiile cu profesionisti). Alin. 3 al aceluiasi art. care prevedea ca in materie comerciala termenul de perimare este de 6 luni a fost abrogat prin Legea 71/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 71/2011 mmmmela mmmmela buna ziua, poate cineva sa ma ajute spunandu-mi daca in cazul perimarii art. 248 noul cod de procedura civila alineat 3 care a fost abrogat prin art.219 pct 3 ... (vezi toată discuția)
suspendarea cauzei conform art. 155 ind. 1 c.p.c. egkertsou egkertsou Buna ziua . As dori sa stiu care este termenul de valabilitate a suspendarii,respectiv dupa ce perioada se perimeaza cauza. De asemenea in cazul perimarii ... (vezi toată discuția)
Art.249 cpc Dahrma Dahrma Daca isi face cineva timp sa-mi explice ce vrea sa spuna art 249 alin.2 CPC despre perimare.Ce inseamna perimare? Multumesc (vezi toată discuția)