Cred ca multi sunteti familiarizati cu cazul prezentat de mine pe acest site "Probe intr-un dosar". Au trecut aproape doi ani de la acel caz si de la implicarea mea in acea poveste. Acum o zi , mi-a venit o citatie in care mi se cere sa fiu prezent pe 6 Aprilie la sectia de politie din localitatea acelui individ. Pentru cine nu stie...in 2010 Iulie ..o amica mi-a marturisit ca de cativa ani este abuzata sexual de tatal ei. Am sfatuit-o ca cel mai bine e sa faca un denunt impotriva lui, e logic. A facut acel denunt, eu am fost implicat ca martor(fiind prima persoana caruia adolescenta i-a povestit prin ce trece). Dupa ceva timp, fetei i-a fost "spalat creierul", a fost amenintata in diferite moduri..de exemplu..mama ei i-a spus ca daca nu-si iarta tatal care ..chipurile se caieste pt faptele lui..o s-o interneze intr-un centru de plasament(adolescenta fiind minora..16 ani) si ca o sa aiba viitorul distrus. Fata s-a speriat, si-a schimbat declaratia, ancheta cred ca a incetat, fata fiind virgina, acele abuzuri erau sub forma de perversiuni sexuale, sex oral, o obliga sa-l masturbeze etc. Cand l-a denuntat, a folosit ca mijloace de proba, niste inregistrari telefonice(acele care sunt acceptate de instanta, sa nu se faca iar confuzie) declaratia ei detaliata, cand a inceput totul, cum se petreceau etc..mesaje telefonice de la mama ei si tatal ei, in care isi rugau insistent fiica sa treaca peste tot..ca o sa fie totul bine, bla bla.
Ok, probabil la acel dosar s-a dat NUP, fapta nu exista, sau nu poate fi dovedita pentru ca sunt prea putine probe. Acum, gunoiul ala a profitat de faptul asta, si a facut o plangere impotriva mea pentru instigare..art 25 rap. la art 259 C.penal.
De cand sfaturile binevoitoare ajung sa fie numite instigari??..eu m-am implicat pentru ca mama ei ii cerea sa-l ierte(mama fiind in Germania cand a aflat de aceste lucuri de la fiica ei, chiar eu i-am spus fetei sa-si sune mama sa-i povesteasca prin ce trece si sa o cheme in tara sa vina sa o ajute, insa reactia mamei a fost aceea care a fost)..in rude fata nu avea incredere, si am ales sa ma implic. I-am explicat cum stau lucrurile, am sfatuit-o ce trebuie sa faca si a fost deacord...era normal sa-i cer sa-l denunte, asta dorea si ea, isi dorea sa scape de acel calvar. Unde e instigarea??..plus ca au fost probe care dovedesc ca ea a trecut prin ce a trecut. Tatal ei a fost sunat in tara de sotia lui si i-a spus ca fiica il acuza de abuz sexual..el atunci si-a sunat fiica si a inceput sa-i spuna sa nu faca vreo prostie sa il denunte ca el se va cai tot restul vietii, ca ii jura ca nu se va mai intampla.Fata a inregistrat acele convorbiri in care individul recunoaste abuzurile.
Deci ..de unde instigare la denunt calomnios?????
Va rog mult sa imi spuneti ce se poate intampla..tin sa precizez ca acel individ e maior-comandant la o unitate militara, iar in localitatea lui, are influenta, fetita mai are un unchi in criminalistica, cred ca din partea mamei, unchi care stie de poveste, a si lacrimat cand a aflat, a promis ca o ajuta, de fata cu mine, ca mai tarziu, cand eu am plecat de acolo, sa ii ceara fetitei sa-si ierte tatal. Cum pot lupta cu niste politisti care sigur sunt corupti, localitatea fiind mica e in relatii bune cu toti politistii..iar acel individ are rangul pe care il are????? Multumesc.
Aici este cazul dezbatut de mine, detaliat
www.avocatnet.ro/content/for...