avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de sub mine mi-a oprit apa.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de sub mine mi-a oprit apa.

Locuiesc la bloc si vecinul care locuieste sub apartamentul meu , mi a oprit furnizarea apei potabile prin obturarea conductei.Nu stiu cui sa ma adresez pentru rezolvarea acestei probleme .Am sesizat Politia , bineinteles ca nu e de competenta lor , am facut sesizare telefonica cat si scrisa la Regia de Apa si canal , mi au raspuns ca nu ma pot ajuta cu nimic pt ca ei raspund de conducte pana la intrarea in bloc , am sunat si la O.P.C.si bineinteles ca nici ei nu pot sa mi acorde sprijinul .Toti imi spun ca singura solutie e sa l actionez in instanta , insa eu nu mi permit sa stau o perioada indelungata fara apa.
In speranta ca intrebarea mea nu ramane fara raspuns,va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: nelu.h , utilizator 08:46, 24 Iunie 2012
De ce nu procedati la fel si cu gazul si curentul electric? Acolo va pasuieste cineva 2-3 luni de zile? Mi-e teama ca nu. Platiti-va la timp intretinerea si probabil ca nu o sa va mai inchida nimeni apa.
La gaz si la curentul electric nu va hartuieste nimeni in caz de neplata 2-3 luni de zile. Pur si simplu vi se sigileaza contoarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie coloana apa narcisdaniel narcisdaniel daca conducta de apa a blocului se crapa, eu am tavanul ud si trebuie sa sparg la vecinul de sus, cine plateste daca teava este sparta la nivelul ... (vezi toată discuția)
Teava evacuare wc sparta r_codrescu r_codrescu Teava de evacuare de la wc din apt. meu este sparta si curge la apt. de jos. La mine in baie este uscat iar teava este vizibila in apt. de jos. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Lipsa presiune apa din cauza vecinului de dedesubt Ioanac93 Ioanac93 Buna ziua. Stau la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje, deci la ultimul. Vecinul de sub mine a facut renovari si a schimbat teava de apa, de atunci eu ramanand ... (vezi toată discuția)