avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract prestari servicii

as dori sa stiu ce daca sunt penalizari si ce penalizari in cazul in care o firma prestatoare de servicii de publicitate ofera reclama pe un site de exemplu ofera factura in care se specifica de cand pana cand este valabil serviciul, trimite si contractul celor interesati de reclama insa multi dinntre acestia fac plata si nu mai trimit contractul inapoi semnat.

ce penalizari sunt pentru firma care a oferit serviciile (aceste contracte sunt obligatorii?)
Cel mai recent răspuns: ada2113 , utilizator 22:02, 31 Martie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
eu tot insist as vrea sa stiu si care sunt penalizarile daca se poate
multumesc
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata factura, contract semnat, stampilat pe e-mail topic topic Am prestat servicii pentru firma X, in baza unui contract redactat de catre mine, trimis catre firma X si l-am primit inapoi semnat si stampilat. Contractul ... (vezi toată discuția)
Factura pentru servicii online mpascu mpascu Buna ziua, Sunt I.I. si vand servicii online. Plata doar prin banca sau SMS. Referitor la plata prin banca de catre persoane fizice, trebuie sa emit factura, ... (vezi toată discuția)
In situatia de a plati servicii de care nu am beneficiat plaura plaura Eram clientul unei companii care presteaza servicii de telefonie si internet.De mai bine de 13 ani,aveam contract doar pt serviciul de telefonie, de vreo 8 ani ... (vezi toată discuția)