avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Articolul 86 OUG nr. 195/2002
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Articolul 86 OUG nr. 195/2002

buna seara ,ce pot sa inteleg din titlul dosarului meu "reexaminarea sanctiunii contraventionale inlocuire amenda"avand in vedere ca procurorul in urma dec@aratiei facute miㅡ a dat articolul 86 regim rutier conducere cu permis suspendat..si de ce cai ma pot folosi pentru a grabi finalizarea cazului.Data fixata este 17/10/2012 .Multumesc

de nici o cale...:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o lamurire TARCHILA ELENA TARCHILA ELENA in data de 8 septembrie am fost oprita de pol rutiera si aveam de doua zile numerele provizorii expirate si o programare la RAR abia peste doua saptamani. s-a ... (vezi toată discuția)
procesul verbal de contraventie se anuleaza daca buda liviu buda liviu In procesul verbal de contraventie nu specifica perioada pe care mi-a suspendat permisul de conducere .Crede-ti ca am vre-o sansa sa fie anulat in ... (vezi toată discuția)
Se poate sau nu reduce perioada de suspendare de 90 de zile in cazul meu? scipy0 scipy0 Buna ziua! Am o mare problema lucrez ca si conducator auto la o firma de transport si am mare nevoie sa-mi recuperez cat mai repede permisul de conducere. In ... (vezi toată discuția)