avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe teren

Tatal meu plateste impozitul total casa,pamant extravilan,intavilan regulat si anul acesta il gaseste cu restante foarte mari de nici ei nu au stiut sa-i spuna de unde cui ar trebuisa ma adresez el e batran are 72 ani MULTUMESC.#-o
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:20, 1 Aprilie 2012
Daca aveti chitantele mergeti si faceti dovada achitarii impozitelor. Poate sunt achitate cu intarziere si atunci s-au perceput majorari. Ce scrie pe instiintarea de plata? Acolo sumele sunbt defalcate. Cereti relatii suplimentare la salariatii primariei din localitate. Trebuie sa caute in registre. Adresati-va in scris daca Dvs. aveti temei asupra celor relatate. Sunt obligati sa raspunda cererii Dvs.
:offtopic:Interventie moderator:

@BURDULEAE, va rog folositi butonul "Raspunde", nu este necesara deschiderea de topicuri noi ca raspuns la cele deja existente.
Va multumesc.

BURDULEAE a scris:
Data post: Duminica, 1 Aprilie 2012, 13:30
Subiect: TAXE
impozitul a fost platit intoteauna,na primit niciodata instiintare ca ar avea restante pana cand na ajuns la primarie fiind intr-un sat veneau acolo si luau contravaloarea taxelor mergand la comuna i sa adus la cunostiinta ca arede platit restante pe care na stiut sa-i spuna de unde au reesit


avvalentina a scris:
Data post: Duminica, 1 Aprilie 2012, 13:40
Contestatie la judecatorie.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor revisal ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA Va rog sa-mi spuneti cum pot sterge un salariat din REVISAL. Nu am vazut nicio optiune unde se poate sterge un salariat care din greseala l-am inregistrat. De ... (vezi toată discuția)
Un ajutor v-as ruga-legalizare hotarare corinaandra corinaandra buna seara,un sfat va rog...am divortat in august 2011 ,eu mi-am schimbat domiciliul in alt oras si avocata nu mai poate sa imi faca definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)
Contract de locatiune moweedy2 moweedy2 Sunt proprietarul unui imobil (persoana fizica). Urmeaza sa inchei un contract de locatiune ,pe acest imobil,cu o persoana juridica. Locatarul urmeaza sa -si ... (vezi toată discuția)