avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... referitor REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

referitor REVISAL

Va rog sa-mi spuneti cum pot sterge un salariat din REVISAL. Nu am vazut nicio optiune unde se poate sterge un salariat care din greseala l-am inregistrat.
De fapt am inregistrat un salariat de la alta firma la un alt angajator.
CUM AS PUTEA REZOLVA PROBLEMA?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:34, 21 Aprilie 2012
NU exista o astfel de optiune in REVISAL ...
Nu puteti stege din Revisal un salariat. Singura varianta de corectare a greselii in cauza este sa-i inchdeti CIM tot in aceeasi zi in care ati facut si angajarea.
:offtopic:Interventie moderator:

ADRIANA-MIHAELA va rog sa folositi butonul "Raspunde" pentru continuitatea mesajelor si intelegerea subiectului. Nu mai deschideti topicuri noi cu acelasi subiect, contravine pct. 3.3 din Regulamentul forumului. Scrierea cu majuscule ingreuneaza citirea textului postat.

Va multumesc.

ADRIANA-MIHAELA a scris:
Data post: Vineri, 20 Aprilie 2012, 19:56
multumesc pentru raspuns. In cAzul in care am desfacut contractul de munca in aceeasi zi cu angajarea SALARIATULUI mai trebuie sa transmit REVISALUL la ITM? ADICA SA TRANSMUT GRESEALA PE CARE AM FACUT-O?
CA SA FIU MAI EXPLICITA: AM INREGISTRAT UN CONTRACT DE MUNCA AL UNUI SALARIAT LA ALT ANGAJATOR. AM GRESIT NUMAI IN REVISAL. NU AM APUCAT SA TRANSMIT ANGAJAREA MAI DEPARTE SI LA ITM. MI-AM DAT SEAMA DE GRESEA . ACUM AM OPERAT SI INCETAREA CONTRACTULUI CU ACEEASI ZI. DAR NU AM TRANSMIS NIMIC LA ITM. INTREBAREA ESTE URMATOAREA: MAI TRANSMIT ITM CEEA CE AM OPERAT IN REVISAL? ADICA UN SALARIAT CARE DE FAPT ESTE INEXISTENT?
ASTEPT CU NERABDARE RASPUNSUL DVS. MULTUMESC ANTICIPAT

freeelis a scris:
Data post: Vineri, 20 Aprilie 2012, 20:01
Daca nu-l transmiteti astazi, oricum la urmatoare generare a unui fisier REVISAL se vor transmite si aceste inregistrari ..

ADRIANA-MIHAELA a scris:
Data post: Vineri, 20 Aprilie 2012, 20:11
MULTUMESC MULT PENTRU AJUTOR.
DECI TREBUIE SA TRANSMIT MAI BINE ASTAZI. SPER SA NU AM PROBLEME PENTRU O ASEMENEA EROARE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala in statul de plata GEORGIANASB GEORGIANASB URGENT!IN LUNA IANUARIE AM AVUT UN ANGAJAT CARE S-A PENSIONAT SI I SE CUVENEAU 2 SALARII DE BAZA. I S-A FACUT STAT DE PLATA SEPARAT CU SUMA RESPECTIVA IN CARE ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren BURDULEAE BURDULEAE Tatal meu plateste impozitul total casa,pamant extravilan,intavilan regulat si anul acesta il gaseste cu restante foarte mari de nici ei nu au stiut sa-i spuna ... (vezi toată discuția)
Am fost in concediu medical, pot beneficia de somaj? ancalota ancalota In perioada 4 aprilie 2009-2 iulie 2010 am beneficiat de somaj in urma desfintarii societatii la care lucram. La 1 august 2010 m-am angajat la o alta societate ... (vezi toată discuția)