Am cumparat cu 4700 EUR o masina sh din alt judet.In saptamana urmatoare am dus-o la reprezentanta pt testare;problemele pe care le are masina sunt mari(la motor si la cutia de viteze) si foarte costisitoare reparatia-aprox 1500 Eur.L-am anuntat atunci pe vanzator de aceste defectiuni,dar nu-l intereseaza.Mai mult,nici nu mai vrea sa-mi trimita fiscalul,deci stau cu masina in garaj de 1 luna;datorii nu are,ca m-am interesat,dar probabil s-a suparat.Va rog sa-mi spuneti cat ar costa si cat ar dura un proces pt rezolutiunea acestui contract de vanzare-cumparare.
Puteti sa promovati impotriva vazatorului o actiune in garantie contra viciilor, care va avea ca efect rezlierea contractului de vanzare-cumparare incheiat. In acest caz va trebui sa achitati o taxa de timbru si timbru judiciar calculata la valoarea contractului. Durata unui astfel de proces depinde de mai multi factori, de exemplu primul termen de judecata acordat depinde de instanta unde este introdusa actiunea, daca paratul este de acord sau nu actiunea, de probele administrate pe parcursul procesului...s.a.
Imprumut
ionut_printi
Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)