avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rezolutiune contract cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rezolutiune contract cumparare auto

Am cumparat cu 4700 EUR o masina sh din alt judet.In saptamana urmatoare am dus-o la reprezentanta pt testare;problemele pe care le are masina sunt mari(la motor si la cutia de viteze) si foarte costisitoare reparatia-aprox 1500 Eur.L-am anuntat atunci pe vanzator de aceste defectiuni,dar nu-l intereseaza.Mai mult,nici nu mai vrea sa-mi trimita fiscalul,deci stau cu masina in garaj de 1 luna;datorii nu are,ca m-am interesat,dar probabil s-a suparat.Va rog sa-mi spuneti cat ar costa si cat ar dura un proces pt rezolutiunea acestui contract de vanzare-cumparare.
Puteti sa promovati impotriva vazatorului o actiune in garantie contra viciilor, care va avea ca efect rezlierea contractului de vanzare-cumparare incheiat. In acest caz va trebui sa achitati o taxa de timbru si timbru judiciar calculata la valoarea contractului. Durata unui astfel de proces depinde de mai multi factori, de exemplu primul termen de judecata acordat depinde de instanta unde este introdusa actiunea, daca paratul este de acord sau nu actiunea, de probele administrate pe parcursul procesului...s.a.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula un contract de vanzare cumparare apartament daca ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 Se poate anula un contract de vanzare cumparare apartament daca ulterior descopar ca inainte sa cumpar au fost anumite probleme in trecut legate de bloc? De ... (vezi toată discuția)
Masina cu vicii ascunse de vanzator Petre Cernatoiu Petre Cernatoiu Buna ziua, am cumparat o masina de o saptamana si dupa o verificare la service am constatat ca nu are km reali din cartea service si din bord, masina a fost ... (vezi toată discuția)
Imprumut ionut_printi ionut_printi Buna ziua. as dorii sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri. Am sa va povestec. Acum o luna am gasit o masina pe internet marca ROVER 75. Dupa mai multe ... (vezi toată discuția)