avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort - toate bunurile realizate impreuna sunt pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort - toate bunurile realizate impreuna sunt pe firma fostului sot

Am divortat la notar. Nu am facut deocamdata nici un partaj cu acte, am semnat doar divortul. Am facut impreuna cu sotul meu o firma, acum 9 ani. Firma este cu asociat unic si administrator, sotul meu. Eu am lucrat in firma mereu, am dezvoltat firma. Firma a achizitionat in 2007 un imobil, adica casa in care am locuit impreuna. Ce drepturi am eu, daca mu este nimic pe numele meu?

Cel mai recent răspuns: lauratudorr , utilizator 10:15, 3 Aprilie 2012
Imobilul apartine persoanei juridice(societatea comerciala) deci nu este nici a sotului dvs. Din pacate insa daca el este unic asociat nici nu puteti lua decizii cu privire la bunurile societatii. Nu aveti cum sa partajati acel bun.
Multumesc. La actiuni din firma am dreptul dupa divort? Nu am facut deocamdata nici un partaj. Cat timp dupa divort se poate face partaj?
Va rog, astept inca raspunsuri. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj firma laurentiu68 laurentiu68 divortul s-a incheiat ,urmeaza partajul. problema pe care vreau s-o ridic este urmatoarea: - am infintat o societate comerciala in anul 1992 fiind asociat ... (vezi toată discuția)
Partaj societate comerciala maria65 maria65 Buna ziua, sunt in divort cu sotul si as dori sa stiu daca la partaj are dreptul si la parte din societatea comerciala infiintata in timpul casatoriei a carei ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj + unic actionar mihaela022005 mihaela022005 Am nevoie, va rog, de o lamurire!!!! Problema mea este urmatoare: Mama s-a casatorit in urma cu 13 ani si, din pacate, acum au ajuns la divort. Inainte de ... (vezi toată discuția)