avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nevoie urgenta la medic VS obligatia de a nu parasii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nevoie urgenta la medic VS obligatia de a nu parasii localitatea

Buna ziua! De 7 luni nu am putut ajunge la medic sa imi tin sub control o o problema de sanatate pe care o am,si asta din cauza arestului preventiv si in prezent al interdictiei de a parasii localitatea fiind eliberata sub control judiciar! Tin sa precizez ca starea de sanatate mi s-a agravat si am nevoie urgenta de a ajunge la un medic specialist pentru diverse investigatii. Intrebarea mea este : ce pot face in situatia in care eu sunt sub acest ordin judiciar de 4 luni ??? Multumesc
Cel mai recent răspuns: iullia91 , utilizator 21:19, 1 Aprilie 2012
Depuneti o cerere motivata la parchet si acte medicale doveditoare pentru a va fi permisa iesirea din localitate.
Va multumesc pentru raspuns,sper sa imi aprobe ! Inca o data multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare sub control judiciar cernatelena1989 cernatelena1989 Buna ziua! Prietenul meu este implicat intr-un dosar privind traficul de droguri legea 143/2000 art. 2 . A fost arestat timp de 9 saptamani iar apoi a fost ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a nu parasii localitatea de domiciliu iullia91 iullia91 Buna seara.Am fost arestata timp de 100 de zile pentru contrabanda cu tigari si intr-un final mi s-a admis cerea de liberare sub control judiciar.Mi s-a impus ... (vezi toată discuția)
Lnterdictia de a parasi localitatea diana1_andra diana1_andra \\"O altă modificare a Codului de procedură penală se referă la măsurile preventive, interdicţia de a părăsi localitatea sau ţara fiind eliminate. ... (vezi toată discuția)