am achitat fostului sot sulta la care am fost obligata in urma partajului si acesta nu doreste sa iasa din casa.am mers impreuna cu un echipaj de politie acasa si am reusit sa intram ,ocazie cu care am observat tot ce a distrus.am depus o plangere la politie pentru distrugere si tulburare de posesie.cu toate acestea nu am obtinut cheile imobilului si nici politia nu ma poate ajuta sa intru in casa decat cu executor judecatoresc.sincer nu mai imi permit din nou o executare,nu mai am banii necesari.este vorba de cel putin 3700 lei,din discutiile avute cu un executor.
am achitat o sulta de 103000 lei ,nu pot intra in casa si mai mult aceasta este distrusa.chiar nu exista si alte metode de a intra in casa daca nu dispun de bani ptr executor?am aratat politiei chitantele cu care am platit si hotararea ramasa definitiva si irevocabila si cu toate acestea nimeni nu ma poate ajuta.le-am explicat ca nu mai am bani ptr executare ,ca aceasta va dura inca 3 luni ca acesta in continuare va distruge tot.el nu isi face probl ,stie ca cercetarea ptr distrugere si procesul va dura si ca mare lucru nu va pati.ce parere aveti si ce credeti ca se mai poate face?
singura cale este o actiune in evacuare urmata de executarea silita a sentintei obtinute. nu aveti alta cale legale, politia nu va poate ajuta cu nimic.
nu am bani pentru alte procese si executari.mai mult ,fiind proprietara casei si avand toate contractele pe numele meu mai am de plata si vreo 3000 lei datorii facute de fostul.eu am intrebat ce se intampla in situatia in care nu mai am bani ca sa merg mai departe cu aceste evacuari si executari.sa inteleg ca va trebui sa imi vad de treaba mea in continuare,sa stau pe unde si cum pot cu un copil minor si sa muncesc in continuare sa strang bani pentru executare.superb!
asa cum am spus, singura cale legala este o evacuarea prin instanta de judecata si executor. aveti dreptate, aveti nevoie de bani ptr aceste proceduri judiciare insa nu aveti de ales.
Daca il notificati sa plece si nu vrea, veti recupera cheltuielile cu executarea de la el.
Pana cand va repliati pt un nou atac ( strangeti banii necesari), de ce nu reziliati contractul de energie electrica ? :weg:
pentru sistarea temporara a energiei electrice strang acum bani,ptr ca nu vin cei de la enel sa faca asta pana nu se achita la zi.si e vb de o suma mare.mai mult decat atat acestia trebuie sa intre sa citeasca indexul la zi,sa factureze exact tot consumul si abia apoi voi fi deconectata.de la el nu voi mai recupera nimic,deoarece nu mai are nimic pe numele lui,masina a vandut-o concubinei si nici macar salariul nu ii mai intra in vreun cont din tara.probabil isi ridica banii direct de la vapor.(stiu asta ptr ca suntem in faza executarii pensiei de intretinere minor).