avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru cresterea copilului

De cand se ia in calcul perioada de crestere copil? De la momentul nasterii sau de la terminarea zilelor de lehuzie sau de postnatal?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 01:39, 2 Aprilie 2012
Dupa cele 42 de zile obligatorii de concediu postnatal(de lehuzie)si pana la implinirea de catre copil a varstei de 1 an sau 2 ani,in functie de optiunea exprimata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil laura79 laura79 Buna seara! Ma numesc Laura si sunt o mamica in devenire. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva cum stau lucrurile cu concediul prenatal+lauzie si cel de ... (vezi toată discuția)
Sunt administrator si singura angajata a unui srl si nu as vrea sa imi iau concediu de crestere a copilului andreeailiut andreeailiut Buna ziua, In luna mai urmeaza sa nasc si nu as vrea sa suspend activitatea firmei mele, pentru ca eu sunt singura angajata a SRL-ului si am locuinta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil luat de tatal copilului andreeakatrina andreeakatrina Buna ziua ! Sotul meu va intra in postnatal pentru ca eu nu lucrez . Intrebarea mea este daca el este obligat sa si ia concediu sau sa faca vreun curs , ... (vezi toată discuția)