avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cere prezentare documente asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cere prezentare documente asociatie

"Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces ,la cerere,la orice document al acesteia
"

Adica trebuie sa fie o cerere scrisa sau verbala ? Cum trebuie sa fie cererea ? Si la cine trebuie depusa cererea .Si in cite zile trebuie raspunsul ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:07, 2 Aprilie 2012
Cerere scrisa depusa in principiu presedintelui asociatiei ( in definitiv administratorul este un angajat al asociatiei nu?) Raspunsul in maximum 30 de zile.
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
George Moraru, Consultant fiscal
Depinde ce vor sa afle proprietarii.
- daca vor explicatii pentru lista curenta afisata, atunci se depune o cerere scrisa adresata presedintelui in termen de 10 zile de la afisare si raspunsul trebuie dat in urmatoarele 7 zile de la primirea cererii;
- daca vor acces la alte documente ale asociatiei fac tot o solicitare scrisa adresata presedintelui si pot primi raspuns in 30 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa fie cele 15 zile pentru plata intretinerii - consecutive sau aleatorii cornelusha cornelusha Buna ziua, Am o problema cu cenzorul .A.P. din imobilul unde am cumparat un apartament. Va rog, spuneti-mi, are dreptate in ceea ce sustine? Va redau mai ... (vezi toată discuția)
Documente justificative asociatie locatari resursesbc resursesbc Sunt proprietarul unui apartament pe care l-am inchiriat. Chiriasul a plecat, a ramas in urma lui o datorie considerabila. Problema e ca suma este f mare si ... (vezi toată discuția)
Salarii angajati, cheltuieli administrative,fond reparatii gabriela constantinescu gabriela constantinescu La avizier, la cotele de intretinere sint trecute SUMELE TOTALE la salarii angajati, cheltuieli administrative si costuri reparatii din fondul de reparatii. ... (vezi toată discuția)