avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... schimbare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

schimbare avocat

buna ziua,as dori sa schimb avocatul,deoarece sant sigur,dar din pacate,nu pot dovedi,a schimbat tabara,sant in proces cu fosta pt copil,mentionez ca fiul meu este la mine definitiv,prin hotarare definitiva din 2009,iar acum fosta a deschis proces si se pare ca a avut atractie mai mare si la avocata mea,care de 2 saptamani nu maiimi raspunde la telefon,nici la mesaje pe mes,refuza sa imi citeze martorii,profita de situatie ca ma aflu plecat din tara si nu pot veni acum,va multumesc
daca se poate,cum pot sa o autorizez pe sora mea sa ma reprezinte in tara la proces inclusiv la schimbare avocat,mentionez ca sant in italia si sora mea vine mai des in tara ca mine,va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:07, 23 Septembrie 2012
puteti face plangere la barou.....iar pt sora dvs facei acolo o imputernicire notariala pe care o va traduce aici....
Am intalnit sute de avocati si niciodata nu am ajuns la aceasta concluzie cum ca s-ar incerca macar de a se trece la ajutorarea taberei adverse.
Sunt foarte multi avocati care nu raspund la telefon insa nici acest lucru nu inseamna nimic.
Daca ii mai datorati bani acesta ar putea fi motivul pentru care sa aiba aceasta atitudine.
Daca i-ati spus ca o suspectati ca s-a dat cu partea adversa si acesta ar putea fi un motiv sa nu mai raspunda la telefon.
Daca nu mai aveti încredere în avocat vă recomand următoarele:
1.Contactaţi telefonic avocatul şi comunicaţi-i că doriţi rezilierea contractului de asistenţă juridică.
2.Comunicaţi instanţei printr-un inscris semnat de dvs. că aţi reziliat contractul cu avocatul ...
3. Sora, cu acordul dvs., poate angaja un avocat în numele dvs. având în vedere că nu sunteţi în ţară.
4.La termen se va prezenta noul avocat şi dacă vor fi probleme le va rezolva.
mai pot recupera banii de la avocat daca-l schimb?
Nu cred ca aveti sanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ce pot impotriva avocatului fostului meu sot care ... ralucarony ralucarony Buna ziua. Ce pot impotriva avocatului fostului meu sot care isi depaseste atributiile? Pe scurt, acest avocat in urma cu mai multi ani mi- a facut avansuri pe ... (vezi toată discuția)
Citatie la un proces marusca marusca Sora mea a fost citata intr-un proces de partaj judiciar la adresa mea de domiciliu.Cu toate ca i-am dat avocatului reclamantului adresa de domiciliu a sorei ... (vezi toată discuția)
Parte vatamata, minor - proces viol danabac danabac fiica mea minora este parte vatamata intrun proces de viol.Avocata inculpatului face referiri la anumiti \\"barbati\\"care apar pe contul de facebook utilizat ... (vezi toată discuția)