avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 3 ani, post desfiintat

Buna ziua.Momentan sunt in concediu pentru ingrijirea copilului pana la 3ani iar firma la care am lucrat nu mai are activitate si a desfintat postul meu si al celorlalti colegi.Trebuie sa ma intorc la servici in 5 aprilie.Cum trebuie sa procedez?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:36, 2 Aprilie 2012
In acest caz, la revenirea din CCC vi se va inmana instiintarea de preaviz, urmand ca la terminarea acestuia sa va fie comunicata decizia de concediere.
Concedierea se va face cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil 2 ani mihaela71 mihaela71 la o societate in cursul lunii februerie revine din concediu crestere copil 2 ani una din salariate,insa punctul de lucru unde a lucrat acea persoana este ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu ingrijire copil Dnvs Dnvs Buna ziua Am nascut in august 2010 si am beneficiat de concediul de ingrijire copil de doi ani, urmand a ma intoarce la serviciu in ziua urmatoare ... (vezi toată discuția)
Calcul ajutor somaj simedreionela simedreionela buna ziua in perioada 16.09.2010-12.06.2011 am lucrat ,in perioada13.06.2011 am beneficiat de concediu medical prenatal am nascut pe 18.08.2011 ,pana pe ... (vezi toată discuția)