avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arest preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arest preventiv

buna ziua la toata lumea...cu o intrebare va deranjez: poti sa suni din arest preventiv,ai aceasta libertate sa poti suna in romania sau strainatate? si daca da, in ce conditii? multumiri anticipate pt deranj
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:19, 6 Aprilie 2012
Sa adreseze cerere in scris daca nu i se da voie.
Dreptul de a da telefon exista chiar si in faza de urmarire penala.
Sa aiba insa cartela telefonica deoarece doar asa poate suna.
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
multumesc
Are dreptul o singura data pe saptamana de la un telefon public din incinta arestului,insa ii trebuie o cartela telefonica pe care o achizitioneaza familia sau chiar arestatul daca are bani in cont!
Da, are dreptul la atata in mod clar.
In mod normal ar putea avea dreptul si la mai mult de un telefon doar ca este discutabil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon din arestul politiei. va rog sa-mi raspundeti. Nicole09 Nicole09 Buna seara, Am un prieten care se afla in arestul politiei pentru 29 de zile. I-a fost dusa cartela de telefon public, dar nu a sunat. Stie cineva daca exista ... (vezi toată discuția)
Dreptul la avocat in cazul arestului preventiv mitachealina mitachealina In cazul arestului preventiv de 24 de ore, familia nu are dreptul la informatii din partea politiei, sa stie motivul arestului, sa ia legatura cu inculpatul, ... (vezi toată discuția)
A vorbi cu un arestat preventiv la telefon Ingerashhh Ingerashhh Se poate vorbi cu un arestat preventiv la telefon? Ideea e ca nici nu stiu exact in care dintre centrele de retinere si arestare preventiva se afla acum, tot ... (vezi toată discuția)