avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara activitate

Un prieten si-a facut un SRL in 2008.A zis ca fie si el patron.NU a facut niciodata nicio tranzactie,toate declaratiile lui sunt pe zero. NU a platit taxa forfetara care a fost acum vreo 2 ani.In prezent depune declaratiile pe zero si declaratie de inactivitate in fiecare an. INTREBARE: Statul o poate inchide pentru ca a depus cativa ani la rand declaratie de inactivitate si celelate declaratii pe zero sau trebuie sa faca el cerere de inchidere?Cam dupa cat timp se inchide automat o firma care NU FACE NIMIC?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:58, 5 Aprilie 2012
Trebuie sa-l plateasca musai, plus penalitatile de intarziere si majorarile. Asta daca nu vrea sa ajunga la executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pentru firma infiintata in ianuarie 2009 LucianUdrea LucianUdrea Buna ziua, Am si eu o problema. In Ianuarie anul acesta am infiintat un SRL. Atunci eram inca student si nu stiam cu ce se mananca toata treaba cu SRL-ul in ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva, in curs de lichidare, declaratii nedepuse larysamat76 larysamat76 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi privitoare la un SRL. Starea societatii: inceput de lichidare 5ian.2006, procedura inaintata de DGFP Iasi, ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate PARTNERS CONSULTIG SRL PARTNERS CONSULTIG SRL Buna ziua, Am un SRL deschis din 2007 pe care nu am desfasurat nici un fel de activitate. Am depus declaratii in zero si declaratii pe proprie raspundere in ... (vezi toată discuția)