avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Angajare contabil de catre sindicat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Angajare contabil de catre sindicat

Vreau sa stiu,daca in mod legal,un sindicat isi poate angaja,in mod legal un contabil?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:48, 2 Aprilie 2012
Nu aveti un "trezorier" care sa se ocupe de evidenta contabila? Eu stiu ca aceasta este regula. Sau poate ca ma insel si nu mai sunt la curent cu modificarile intervenite.
Orice sindicat functioneaza in baza unui Statut.
Aici este trecuta si organigrama, venituri si cheltuieli.
În acest sens se va putea remunera activitatea președintelui sau și a primvicepreședintelui cât și a următorului personal administrativ și de specialitate : secretar, contabil, organ de control financiar intern, casier, magazioner, portar, gestionar, jurist, etc., fapt ce va putea asigura permanența la sediu în desfășurarea în bune condiții a activității sindicale.
Aceste remuneratii pot fi facute fie in baza unor contracte individuale de munca, fie in baza unor contracte de colaborare cu PFA-uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post jurist primarie nastro nastro Postul de jurist in cadrul unei primarii unde eram incadrat ca si personal contractual a fost desfiintat prin aprobarea noii organigrame in sedinta consiliului ... (vezi toată discuția)
Cum se reincadreaza si ce salarii - va avea personalul care nu se regaseste in grila de salarizare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa ne ajutati sa clarificam o problema privind modul cum trebuie procedat, adica - cum se reincadreaza si ce salarii - ... (vezi toată discuția)