avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii acordare tichete de masa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

acordare tichete de masa

Buna ziua,
Suntem un SRL, in anul 2011 am inregistrat profit, dar in anul 2012 din cauza constituirii unui provizion pentru o garantie de buna executie am inregistrat pierdere.
Vrem sa acordam tichete de masa si vrem sa stim care sunt conditiile de acordare a acesora. Va multumim.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 18:12, 3 Aprilie 2012
Tichetele de masa se pot acorda si la o societate cu pierderi. Dar in acest caz tichetele de masa sunt considerate cheltuieli nedeductibile fiscal. Oricum daca pana la sfarsitul anului obtineti profit cheltuiala cu tichetele de masa poate fi considerata deductibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa 2012: deductibile sau nu? kristinikk kristinikk Buna ziua, Ma puteti lamuri daca in 2012 bonurile de masa sunt sau nu deductibile la calculul impozitului pe profit? Si eventual cadrul legal. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Impozitare ca venit a facturi de marfa ramase la masa credala Florin111 Florin111 Buna ziua , Firma X s-a inscris la masa credala a societatii Y in anul 2009  cu facturi de marfa totalizand 94 378,18 lei +TVA .In 2016 s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Deductibilitatea fiscala a creantei neinscrise in tabelul creditorilor xm xm Este deductibila fiscal creanta detinuta impotriva debitorului in situatia in care creditorul nu a reusit sa se inscrie la masa credala? nefiind notificat in ... (vezi toată discuția)