avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala!!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala!!!!

Buna ziua,

As dori sa fac o plangere penala impotriva societatii unde am lucrat caci am o hotarare judecatoreasca si un recurs castigat plus o respingere a cererii de stramutare la ICCJ, pentru niste drepturi banesti caci ei refuza sa ne dea banii.Cum sa procedez si de unde sa incep?O sa ma ajute aceasta plangere?

Multumesc!!!
Daca aveti o sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila impotriva societatii la care ati lucrat puteti sa o puneti in executare silita!

De asemenea, aveti la indemana art. 261 CM: "Neexecutarea unei hotarari judecatoresti definitive privind plata salariilor in termen de 15 zile de la data cererii de executare adresate angajatorului de catre partea interesata constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda."
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatoreasca-lege pentru inculpat!? vlasevictoria vlasevictoria Am o hotarare judecatoreasca,definitiva si irevocabila,intr-un proces intentat de mine,contra firmei la care am lucrat,pentru litigiu de munca,din data de ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa ma pacaleasca?? lulikaa lulikaa Buna ziua, va rog, ajutati-ma si pe mine cu o problema! Am dat fostul loc de munca in judecata, am castigat acum doua luni si jum. pe fond, mi s-a trimis ... (vezi toată discuția)