avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare voluntara
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare voluntara

Daca se doreste lichidarea voluntara a unei firme (fara nici un fel de datorii), trebuie cerut intai un control fiscal de la administratia financiara? sau care este procedura? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 15:48, 3 Aprilie 2012
De la Adminstratie luati certificat de atestare fiscala potrivit caruia societatea si-a indeplinit obligatiile fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma nicolsim nicolsim Care sunt pasii pentru a inchide o firma cat mai repede . As vrea sa evit control de la adminstratia financiara...nu am nici un fel de datorii! Multumesc. (vezi toată discuția)
Inchidere srl cu datorii la stat adinne adinne Buna ziua. Am urmatoarea problema: sotul meu are un SRL cu un capital social de 200 lei. Firma a functionat pana in anul 2007 cand nu a mai putut face fata ... (vezi toată discuția)
Cum se poate radia voluntar o firma? alina240 alina240 Buna ziua, As avea urmatoarea intrebare. Detin o firma(SRL) si as dori sa o radiez. Va rog daca se poate sa imi spuneti care ar fi procedura si ... (vezi toată discuția)