avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit cum obtin 2%ptr un copil autist?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

cum obtin 2%ptr un copil autist?

Buna,am un baiat autist,grad grav de handicap,la unele centre de terapie mi sa spus ca e prea mare,are 10ani,si nu prea le convine ca voi plati cu cei 2%din impozit,vor cu banii jos.Pot sa-mi deschid un pfa sau un ong ptr strangeri de fonduri?Care sunt pasii?Ce acte imi trebuie si cat dureaza?Mai este putin pana pe 15mai,trebuie sa deschid si sa strang si declaratiile.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:05, 17 Aprilie 2012
Incercati sa preluati un ong deja infiintat dar care nu a mai activat de ceva timp. Sau colaborati cu un ong care sa va creeze un cont bancar doar pentru interesul dumneavoastra, adica pentru a fi trecut pe acele formulare 230 folosite pentru 2% sau pentru adunarea de fonduri din sponsorizari.
Ultima modificare: Marți, 17 Aprilie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie sau firma? iulica2011 iulica2011 Exista vreun tip de asociatie in care profitul realizat poate fi distribuit membrilor,sau pentru asta este necesar sa infiintezi o firma? Va multumesc!!! (vezi toată discuția)
Infiintare ong pentru strangere de fonduri andrewpopescu andrewpopescu Sunt tatal unui baietel de 3 ani diagnosticat cu o tulburare din spectrul autist. Doresc sa infiintez un ONG (sper ca nu gresesc) prin care sa pot colecta ... (vezi toată discuția)
Functionare asociatii nonprofit carmenssilva carmenssilva Vreau sa infiintez impreuna cu doua prietene o asociatie nonprofit pentru a ajuta la ameliorarea situatiei unor cazuri sociale din zona. Cum se procedeada cu ... (vezi toată discuția)