avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare cu suspendare - cand pot sustine examen in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare cu suspendare - cand pot sustine examen in vederea redobandirii permisului?

salut.in 2007 am condus fara carnet si ma prins ma judecat iar in 2009 mi sa dat sentinta definitiva cu 2 ani de executat eu find plecat din tara mi sa spus de acest lucru iar in 2010 am apelat la un avocat si ma scos cu 2 ani de suspendare...as vrea sa stiu daca pot sa dau pentru carnet in romania...din cate am auzit trebuie sa treaca un an de la sentinta definitiva ca sa pot face din nou examenul......va rog sa imi da.ti un raspuns......mersi:sorry:
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
andriesadrian, utilizator
La un an dupa ramanerea defintiva a hotararii penale
puteti depune dosarul pentru a da din nou examen pentru
obtinerea permisului, intrucat vechiul permis a fost anulat.
in baza art.71 cod penal interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art.64 al.1 lit. ,,a" teza a doua si lit. ,,b" cod penal iar in baza art.71 al.5 cod penal pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei suspenda executarea pedepselor accesorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice free4_more free4_more Buna dimineata, Prietenul meu a fost prins baut la volan, cu o alcoolemie destul de mare, 1,3 dar in panta descendenta, in fine nu cred ca asta este ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale. cand pot da de permis? Vtgh Vtgh Buna ziua, As vrea sa stiu daca pot da de permis in momentul asta sau ce trebuie sa fac pentru a putea da. Asta este sentinta primita pe 14 martie ... (vezi toată discuția)
Doresc si eu sa stiu ce"insemna "... si daca mai pot recupera permisul de conducere ??? inteu87 inteu87 Solutie: În baza art.3201 alin.4 Cod procedură penală - admite cererea formulată de către inculpat ...... la 6 (şase) luni închisoare pentru ... (vezi toată discuția)