avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arenda teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arenda teren agricol

am avut 3 ha de teren agricol dat in arenda la o societate ,pe termen de 5 ani.anul acesta la 2 februarie contractul a expirat,si eu am luat terenul inapoi,dar administratorul societatii ma ameninta ca ma da in judecata pt.ca nu l-am anuntat in scris de aceasta intentie cu un an in urma.mentionez ca am anuntat retragerea terenului cu 2 ani in urma verbal si anul trecut tot verbal prin intermediul socrului meu si al unui unchi care pot fi martori.Terenul nu este cultivat e doar arat.Care ar fi solutia??multumesc.
Cel mai recent răspuns: griguta , utilizator 22:28, 7 Aprilie 2012
griguta a scris:

am avut 3 ha de teren agricol dat in arenda la o societate ,pe termen de 5 ani.anul acesta la 2 februarie contractul a expirat,si eu am luat terenul inapoi,dar administratorul societatii ma ameninta ca ma da in judecata pt.ca nu l-am anuntat in scris de aceasta intentie cu un an in urma.mentionez ca am anuntat retragerea terenului cu 2 ani in urma verbal si anul trecut tot verbal prin intermediul socrului meu si al unui unchi care pot fi martori.Terenul nu este cultivat e doar arat.Care ar fi solutia??multumesc.pe contract nu e specificat ca trebuie anuntul in scris..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! detin un hectar de teren pentru care a expirat contractul ... Mircea996 Mircea996 Buna ziua! Detin un hectar de teren pentru care a expirat contractul de arenda anul acesta. Daca doresc sa nu prelungesc contractul si sa incep sa lucrez ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda ??? simona.t simona.t Parintii mei au mostenit o suprafata de 2 ha teren arabil de la un unchi. Acesta a decedat in urma cu 7 luni si nu mai are mostenitori. Nu a fost dezbatuta ... (vezi toată discuția)
Contracte de schimb terenuri intre doi arendasi dan_sur_cr dan_sur_cr In ce caz sunt valabile?Este necesar acordul scris al proprietarului?Daca le inregistreaza secretarul primariei rezulta implicita ca au capatat forma ... (vezi toată discuția)