avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrez la ratt si vrea sa ne puna sa platim garantie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrez la ratt si vrea sa ne puna sa platim garantie pentru tramvaie

Am si yo o probelema lucru la ratt si vrea sa ne puna sa platim garantie pentru tranvaie,as vrea sa stiu daca aces lucru este legal.tranvaiele sunt vechii si nu ar mai trebui sa circule:)deci cemi sugerazi sa semnez garantia sau nu???:)multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 4 Aprilie 2012
Garantia se opreste numai daca sunteti incadrat ca gestionar de bunuri ... altfel spus, acele tramvaie sa fie in gestiunea dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna seara, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul meu (statul) ma poate obliga in vreun fel sa semnez un act in care mi se da in gestiune tot \"locul de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical si acordarea bonurilor val.de masa,plusul la casa de marcat victor0744 victor0744 As dori daca se poate sa ma lumineze si pe mine cineva.Am mai intrat pe un forum de contabilitate dar fara raspuns. Asadar am avut un concediu medical de 10 ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)