avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca am o anumita datorie pe IF pot obtine radierea?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca am o anumita datorie pe IF pot obtine radierea?

Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca mi s-au gasit niste diferente enorme de peste 20000 lei in acte de care mi s-a spus ca pot scapa.Cineva m-a sfatuit sa radiez firma si daca timp de 5 ani nu voi mai fi in atentia lor am sanse sa scap de plata acestei sume.Ideea e ,pot sau nu sa o radiez?daca incerc sa o radiez ma gasesc ca figurez cu acea diferenta?va rog un sfat,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:10, 4 Aprilie 2012
Pentru radiere este necesar sa depuneti la Registrul Comertului, atasat cererii de radiere, certificatul de atestare fiscala prin care se atesta ca IF nu are datorii la bugetul de stat. In conditiile in care aveti astfel de datorii nu se poate radia, cererea dvs. urmand a fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate respectiv radierea petrutza_sv petrutza_sv Buna, Am o nelamurire in ceea ce priveste dizolvarea societatii sau radierea ei din Registrul Comertului. Ca sa detaliez putin, defapt incerc sa scap de ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat in 2012 un Opel Vectra de la cineva din Braila, contract v-c in regula. Omul m-a pacalit, recuperase taxa auto, eu nu eram informat despre acest ... (vezi toată discuția)