avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM ca urmare a concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM ca urmare a concediului medical

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am un salariat care s-a operat de apendicita. Vreau sa stiu daca este nevoie sa ii fac decizie de suspendare a contractului pentru 2 saptamani cat sta in concediul medical. Stiu ca pe perioada concediului medical CIM se suspenda de drept dar nu stiu daca in acest caz este nevoie sa intocmesc decizie si sa inregistrez in REVISAL.
Cel mai recent răspuns: georgiana_2012 , utilizator 11:01, 6 Aprilie 2012
Nu este nevoie sa faceti decizie de suspendare ... cazurile de suspendare a c.i.m. in baza unui concediu medical nu se inregistreaza in REVISAL.

HG nr.500/2011, Art. 3 (2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
......
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;

Va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copilului ramona74 ramona74 concediul pt cresterea copilului se inregistreaza in revisal? (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care ste concediu medical de 6 luni si va mai sta are cod 14, eu nu am facut suspendarea in revisal, care sunt consecintele si ce este de facut ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este obligatorie suspendarea CIM pe parcursul concediului medical ? Care este temenul in care se poate tr. ReviSal ? ... (vezi toată discuția)