avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita-recuperare rate neachitate la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita-recuperare rate neachitate la banca

Buna ziua! As dori sa intreb daca se poate face ceva in cazul unui imprumut cu ipoteca , la care nu au mai fost platite ratele, iar recuperarea creditului a fost trecuta in contul unei firme recuperatoare. Familia respectiva a fost practic in incapacitate de a plati ratele, pierzand locurile de munca, si astfel nu au mai fost platite ratele timp de un an de zile. Cu cateva zile in urma au primit acasa o instiintare de executare sau plata a sumei integrale intr-o luna de zile. Se poate ataca in vreun fel aceasta decizie, se poate impiedica sau amana executarea? Astept un raspuns, va rog !
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:47, 4 Aprilie 2012
Se poate prin contestatie la executare si invocarea nulitatii clauzelor abuzive, daca sunt, si reducerea dobanzilor calculate in baza acestor clauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contractele de credit ContSters91450 ContSters91450 X-(Buna ziua, Am anumite nelamuriri in legatura cu o speta privitoare la un contract de credit pentru nevoi personale. Concret, o persoana a incheiat cu un ... (vezi toată discuția)
Probleme banca - executare silita gorjdesign gorjdesign Buna ziua, Am o mare problema la o banca comerciala de unde am luat un imprumut unde apartamentul este pus ca garantie. Am continuat sa achit ratele pana ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata andrusca16 andrusca16 Sotul meu a facut un contract de credit on-line in anul 2008 de la cetelem de 20000 ron din 2008 si pina in anul 2012 am platit luna de luna rata de 400 ron ... (vezi toată discuția)