avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare CIM

Buna ziua !
Exista posibilitatea sa primesc amenda la un eventual control, daca nu am suspendat CIM pt. concediu fara plata de 1 - 3 zile ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 4 Aprilie 2012
Problema suspendarii c.i.m. ca urmare a unui CFP s-a tot discutat pe acest Forum ...

Art.54 C.mun. prevede posibilitatea suspendari c.i.m. ca urmare a acordarii unui CFP si nu obligativitatea suspendarii ...

HG nr.500/2011 prevede ca se inregistreaza in REVISAL perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale.

Sunt doua norme legislative care se cam bat cap in cap ... parerea mea este ca numai in cazul in care pe cererea de CFP se pune rezolutia cu suspendare c.i.m. atunci aceasta se opereaza in REVISAL.
Insa , asa cum am mai mentionat si in alte discutii, pentru a preintampina eventualele discutii cu cei care vin in control este recomnadabil sa se inregistrez in REVISAL aceste supendari de c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata se opereaza in revisal? coraliana coraliana Doresc sa stiu daca concediul fara plata acordat salariatilor se opereaza in Revisal. Mentionez ca se acorda 15 zile/luna concediu fara plata prin ... (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaza obligatoriu in revisal? lylyan lylyan Buna ziua Daca salariatii au cfp este obligatorie decizie de suspendare/reluare si inregistrarea in revisal? Nu poate fi acordat cfp fara suspendarea ... (vezi toată discuția)
Revisal-ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Concediu fara salar trebuie trecut in revisal? (vezi toată discuția)