buna ziua,
in 2007 cand am divortat a fost stabilita de catre instanta o pensie alimentara de 500 ron pt fiul meu , fostul sot a platit aceasta suma timp de 3 ani dar din 2010 a spus ca nu mai poate sa dea atatia bani si a trimis lunar 250 ron pana in luna ianuarie a acestui an cand a revenit la suma de 500 ron .
doresc sa stiu daca il pot obliga sa plateasca diferenta de 250 pt perioasa 2010-2012?.
Da, puteti sa puneti in executare hotararea pentru debitul restant, prin intermediul unui executor judecatoresc.
Legalizati si investiti hotararea cu formula executorie si apoi va adresati unui executor judecatoresc.
Formulati o cerere adresata pesedintelui instantei, cerere pe calea careia solicitati legalizarea si investirea cu formula executorie a hotararii de divort.
Anexati:-taxa de timbru de 6.00 lei, timbru jud. de 0.30 lei si hotararea a carei legalizare si investire se solicita.
Ce urmeaza?
spike00spiegel
Am avut un proces the plangere impotriva NUP ca intimat, si se pare ca am castigat, pe portal.just.ro e afisat \"Respinge plângerea. Definitivă \" A trecut ... (vezi toată discuția)