avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Este vorba despre un partaj bunuri comune.
Fosta sotie a facut recurs.
Avocatul meu mi-a zis ca nu mai face intampinare scrisa ca s-ar lungi procesul cu probe samd dar o sa sustina cauza verbal.
Eu am o strangere de inima -as fi preferat sa faca si intampinare.
Ce ma sfatuiti? Sa insist sa faca intampinare?
Cel mai recent răspuns: avocata26 , utilizator 20:36, 15 Octombrie 2004
este esenţial o întâmpinare scrisă.doar că, aveţi grijă să fie depusă cu cel puţin 5 zile înainte de termen, altfel este tardivă şi v-o respinge. iar în recurs nu se administrează probe, aşa că nu are ce să se lungească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La partaj dupa divort am nevoie de martori ContSters192085 ContSters192085 buna ziua as vrea daca puteti sa imi raspundeti si mie unor intrebari; dupa ce am divortat fostul sot a deschis partajul bunurilor apartament si toate ce se ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala sebistaicu sebistaicu In luna ianuarie 2010, la o trecere de pietoni din Gaesti - Dambovita mi-a fost retinut permisul pentru neacordare prioritate la pietonii aflati pe celalalt ... (vezi toată discuția)
Partaj Nina1 Nina1 Buna.Cota parte intr-un proces de partaj poate fi 80%-20% daca ambele parti au contribuit in mod egal la dobandirea bunurilor comune mobile si imobile?Nici una ... (vezi toată discuția)