avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Amendat in aceeasi zi de doua institutii - cum pot ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Amendat in aceeasi zi de doua institutii - cum pot reduce suma pe care trebuie sa o platesc?

Am fost vizitat azi de cei de la protectia muncii si mi-au dat o amenda de 500 lei, [EDITAT] , ca la distanta de 2 ore sa vina si cei de la SANEPID si sa imi dea si ei o amenda de 700 lei [EDITAT]
Eu am o intreprindere familiala, mai concret un butic la sat, din care profitul pe an este de 4000 lei. Imi este foarte greu sa le platesc aceste sume, mai ales ca nu au avut o justificare clara a amenzilor acordate.
Va rog sa imi spuneti daca este ceva ce pot face pentru a reduce suma amentzilor, o metoda prin care sa pot aduce la lumina miseliile pe care le fac acesti agenti.
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: jjonn , utilizator 21:35, 4 Aprilie 2012
Daca dvs considerati ca amenzile nu sunt justificate puteti sa faceti contestatie. In ceea ce priveste abuyurile va puteti adresa cu o plangere la Parchetul Local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opc-problema. nelu_nedi nelu_nedi in data de 23.09.2009 am primit o vizita la un punct de lucru al firmei dintr-un sat de linga Bucuresti vizita a primit-o vinzatoarea eu mergind de cel mult o ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare amendã în proces având ca obiect stabilire program vizitare minor grizo grizo Am fost dat in judecata de fosta sotie pentru ca am obstructionat copilul nostru sa o viziteze. Pentru faptul ca minorul va face majoratul in februarie 2015, ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala, proces verbal incheiat in baza legii nr. 61/1991 ContSters233138 ContSters233138 Buna seara Am dat o \"petrecere\"(muzica venea de la un simplu laptop era in jurul orei 23) de ziua unei colege unde ne-am trezit cu politia la usa, am ... (vezi toată discuția)