Am fost dat in judecata de fosta sotie pentru ca am obstructionat copilul nostru sa o viziteze. Pentru faptul ca minorul va face majoratul in februarie 2015, nu m-am prezentat la 2 termene pentru a prelungi procesul, la ultimul netrimitind in instanta nici macar o scutire, termen la care trebuia audiat si minorul. Am primit un alt termen si in plus o amenda de 700 lei cu drept de rexaminare. Imi puteti explica cum pot scapa de amenda si ce inseamna acel drept de reexaminare? Va multumesc!
Reexaminarea priveste amenda . Daca doriti sa o contestati veti depune cerere de reexaminare motivata si insotita de acte pentru a explica motivul lipsei de la proces la termenul stabilit.Solicitati anularea amenzii,sau reducerea .
Actele justificative trebuiesc si pentru minor? Cererea de reexaminare o inaintez la aceeasi instanta care m-a amendat sau la parchetul de pe langa judecatoria Botosani?
Judecata
Ionut 81
Bunaziua am si eu un proces undema judec cu civeva pentru niste bani ,in acest dosar trebuie sa platesc taxa de timbru judicir de 2990 lei nu am de unde sa o ... (vezi toată discuția)