avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... De ce a dispus instanta amanarea cauzei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

De ce a dispus instanta amanarea cauzei?

am avut un proces pentru transformarea daunelor copensatori in daune cominatori si mi sa dat solutia amanare in cauza . de ce ?am avut o cerere facuta de o avocata dar mam reprezentat eu. procesul fiind totodata si in executare silita
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 6 Aprilie 2012
In incheierea de sedinta trebuie sa apara mentionat care este motivul amanarii.

Solicitati dosarul la arhiva si cititi incheierea de sedinta.
Solutia de amanare dispusa de instanta de judecata poate sa fie justificata fie de cererea aparatoarei dvs fie de partea adversa
Solicitati dosarul la studiu si parcurgeti incheierea de sedinta unde este precizat motivul amanarii
este posibil sa fi fost amanat pentru ca trebuia avocata sa ma reprezinte ci nu eu pana acum am avut avocata dar acum nustiu din ce motive sar ocoli sa mai colaboreze am fost la zi cu onorariul.
Daca ati depus cerere pentru amanare pe motivul angajarii unui avocat, atunci acesta poate fi motivul amanarii solutionarii cauzei respective .... in incheierea de sedinta se precizeaza exact scopul pentru care a fost amanata cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata si numarul sedintelor oltul oltul cheltuielile de judecata depind de numarul sedintelor? de exemplu daca am un proces si am al doilea termen si cer o amanare cheltuielile de judecata se ridica ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Procedura de amanare ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am termen la judecatorie si va rog sa ma ajutati cu ceva, ma duc far avocat si nu vreau sa ma incurc. Ar trebui sa se amane pentru ca este de ... (vezi toată discuția)