avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura de amanare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura de amanare

Buna ziua,

Am termen la judecatorie si va rog sa ma ajutati cu ceva, ma duc far avocat si nu vreau sa ma incurc.
Ar trebui sa se amane pentru ca este de refacut un raport si se astepta raspunsul expertului la acest termen.
Maine ma duc la dosar, ma uit sa vad ce raspuns a dat daca reface ori ba si apoi, cand se striga amanari fara discutii, eu cer amanare si explic ca expertul a raspuns si vrea ori nu vrea? Si acesta e motiv de amanare? As vrea sa cer un termen mai lung.
Sau gresesc?
Rog o mana de ajutor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters277537 , utilizator 12:02, 1 Decembrie 2014
Soliciti dosarul la amanari fara discutii motivat de faptul ca:
1. Nu a venit raportul de la expert;
2. in situatia cand a venit raportul, solicit amanarea pentru studiu raportului si eventualele obiectiuni pe care ai sa le faci in scris.

Este foarte simplu.
Cu siguranta se va amana cauza.
Multumesc frumos. Am descoperit acum in actele date de partea adversa niste minciuni, am scris un document si vreau sa il dau maine la instanta sa le zica sa corecteze ca e vorba de bani. Cum sa pun problema asta va rog?
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul silvic, nu depune la dosarul de la judecatorie, răspunsul ... NICULIN NICULIN Expertul silvic, nu depune la dosarul de la judecatorie, răspunsul la obiecțiunile încuviințate la raportul de expertiză. A fost numit un expert silvit ... (vezi toată discuția)
Expertize judiciare, obiectiuni? anniela anniela Buna ziua domnilor experti, Din experienta d-vs, sunt acceptate obiectiunile la expertize, de catre instantele judecatoresti, cu usurinta? Mai concret, ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)