avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis neacordare prioritate pietoni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis neacordare prioritate pietoni

In data de 03.04.2012 am fost oprit in trafic de un echipaj pentru neacordare prioritate la trecerea de pietoni.Fapta s-a intamplat in felul urmator:echipajul pe o strada lateral dreapta,trecerea pietoni pe dn6,localitatea bragadiru,eu fiind in spatele unui camion la 4 metri,nu aveam viteza,eram cu 2 persoane in masina iar pietonul a sarit pe trecere neavnd posibilitate sa opresc la timp.As vrea sa contest pentru ca p.v.contine mai multe hibe,in primul rand,nu am avut timp sa opresc,pe p.v.,agentul nu a scris la unitatea din care face parte decat s.r.(serviciul rutier cred,dar al carui judet?),nu mai spun ca este analfabet,in loc de "nu a acordat prioritate" scrie "nu a aordat prortate" si pe dovada scrie "prortate",pe p.v,poltistul a refuzat sa scrie martorii,motivand ca nu exista spatiu pentru ei,fapta s-a petrecut intr-un loc,iar eu am fost oprit la vreo 250-300 m mai departe,dar pe p.v.,fapta,completarea p.v.,completarea dovezii sunt trecute la aceeasi ora,pe toate scriind 16.40,nu s-au legitimat,la mentiuni mi-a spus sa ma incadrez in cele doua randuri de scris,restul sa spun in instanta.Pe p.v. nu scrie perioada cat am permisul suspendat,sau nu trebuie scris?nici pe dovada.Pe dovada am drept de circulatie 15 zile,incepand cu data de 03.04 pana la data de 18.04,daca numar pe degete sunt 16 zile,eu ce trebuie sa fac daca sunt oprit pe 18.04 si am dovada la mine,dar dau de un politist "destept"?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
pandiseba, utilizator
Cel mai recent răspuns: pandiseba , utilizator 11:07, 5 Aprilie 2012
Dovada este valabila inclusiv in data de 18.04.2012., insa daca doriti sa contestati procesul verbal, solicitati eliberarea unui certificat de grefa cu care mergeti si solicitati restituirea permisului pana la judecarea contestatiei
deci,pana la urma,am voie sa circul 15 zile sau 16?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului de conducere,neacordare prioritate pieton mihailov mircea mihailov mircea Pe data de 01/07/2008 in jurul orei 08_15am circulat pe Bd-ul Iliu Maniu, la trecerea de pitoni de la Agip Politehnica,eu eram pe banda a 3-a lanaga axul ... (vezi toată discuția)
Ag... a vazut de la 100 m - art 135 lit h., pv nesemnat -martor asistent nu era.. addrianispas addrianispas - piatra neamt, politia la impartit amenzi. - la trecerea de pietoni 2 asteapta pe trotuar: dupa ce trecusem de movila de pe strada, vad ca vin de pe o ... (vezi toată discuția)
Neacordare prioritate la trecerea de pietoni - suspendare permis, dovada horinka horinka am fost oprit in trafic de catre un politist car nu s-a legitimat si a spsu ca m-a oprit pentru neacordarea de prioritate la pietoni pe trecerea de pietoni. A ... (vezi toată discuția)