avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii care sunt veniturile pentru care nu se platesc ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

care sunt veniturile pentru care nu se platesc contributii socialw

Pentru un salariat caruia i se plateste concediul neefectuat la plecarea din unitatea, ce obligatii i se retin si ce datoreaza unitatea?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:29, 5 Aprilie 2012
Indemnizatia de concediu de odihna este venit salarial, se aduna la ultimul venit realizat de angajat si se retin toate contributiile aferente salariilor.
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata zile concediu neefectuate syka syka Buna seara! Pe data de 31 decembrie imi inceteaza CIM si as dori sa imi raspundeti la intrebarea : cati bani trebuie sa imi plateasca angajatorul pentru 13 ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a co neefectuat ellamoise ellamoise Compensarea in bani a Co neefectuat( pensionare la limita de varsta)este egala cu indemnizatia de concediu? (Cum se calculeaza )? Multumescanticipat! (vezi toată discuția)