exista 2 tipuri de torturi: una creata in manipularea in masa si alta savarsita sub umbrela anchetei
vreau sa intreb despre cea savarsita sub umbrela unei anchete:
1. daca cineva depune un denunt la politie ca as fi savarsit un furt, sa zicem un aparat foto sau orice
desi exista o lista de suspecti, ancheta nu are loc, dar in schimb se alege o persoana supusa unei torturi pana recunoaste fapta si apoi sa faca si filmul savarsirii ei
camera, prejudiciul nu este gasit, nu exista probe in savarsirea infractiunii, dar se aproba disparitia
Sa stiti ca suspecti exista mereu.
Pentru a evita stresul anchetei se angajeaza avocati mai agresivi decat anchetatorii.
Aveti exemple in SUA, marile nume din avocatura.
Si in Romania exista astfel de avocati.
ok, am inteles, ceva in genul lui michael palmer- "avocatului Bill Crowe care m-a invatat sa merg direct la tinta"
michael palmer a scris 2 carti- a 5-a fiola si primul pacient, aparent sunt fictiuni. dar atata timp cat autorul mai exista inca nu s-a rezolvat nimic
dar daca persoana hartuita nu e de acord sau zice bine ca am scapat de asta, nu mai e nimic de facut
sa apar eu si sa spun ca cineva a incercat sa ma lezeze psihic printr-o alta persoana iar nu merge, nu m-a atacat direct