avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am castigat IPAD 2 dar ..
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am castigat IPAD 2 dar ..

procter&gamble
Cel mai recent răspuns: kenzokent , utilizator 12:17, 5 Aprilie 2012
Buna ziua,

Pe data de 22 martie 2012 am participat la o campanie gillete in Cora Sun Plaza, am cumparat un set gillete si cu bonul am fost la fata de la stand sa ma inscrie pentru extragerea finala. Acum 2 zile am fost sunat de la Wavedivision ca sunt fericitul castigator al unui IPAD 2, si ca trebuie sa le trimit un mail cu o copie dupa buletin si dupa bonul fiscal. Cum bonul fiscal nu il mai am m-au indrumat sa merg la Cora Sun Plaza sa cer un duplicat la bon. Ajung aici , depun o cerere, le spun ca vreau o copie dupa bonul 68413 din data de 22 martie 2012 , si surpriza, nu se poate , ca sunt prea putine detalii, la ce casa eram, etc etc. Am crezut ca o sa pice cerul pe mine, urmeaza sa pierd un premiu de ~25 milioane. Dupa 2 zile sun la Cora sun plaza, si au spus ca au cautat 2 ore si ca nu au gasit bonul , ca dureaza mult, ca trebuie sa defaca fiercare rola. etc etc. Am sunat inapoi la wavedivision si au spus ca fara bon nu imi pot valida premiul si ca il voi pierde daca nu aduc bonul. Ce pot face totusi sa obtin acel bon ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)
Am vrut să îmi o coafură rasta dar m-am răzgândit, iar acum mi se cer insistent bani. sunt șantajat sau amenințat? Snookey Snookey Am vorbit in urma cu cateva zile cu un domn pentru o lucrare (sa imi faca o tunsoare rasta) eu inainte am vorbit sambata ca pe marti/miercuri sa incepem, luni ... (vezi toată discuția)