avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

in 2001 am nascut fetita. in 2003 am divortat .in hotararea de divort s-a stabilit o pensie de 47.5 lei .fostul sot a platit doar pentru un an (si acela retroactiv,de cand parasise domiciliul). de atunci n-a mai platit nimic.de cativa ani s-a recasatorit si domiciliaza in pretoria,africa de sud. in afara de un telefon pe an,fetita n-a vazut nimic de la el. si din motiv ca nu-mi permit serviciile unui avocat,traduceri,legalizari si mai stiu eu ce taxe se impun, nu am actionat in nici un fel. ce se poate face ca sa participe si el la intretinerea fetitei? mentionez ca nu are mers cu vorba buna...a spus ca nu are servici si nu am ce sa-i fac..
Cel mai recent răspuns: Dorel Dumitru , Alte profesii 12:25, 5 Aprilie 2012
puteti face plangere ca nu a platit pensial la politie
puteti cere la instanta majorarea pensiei
Depuneti o plangere la parchetul Targoviste,in baza art 305,lit. c CP,in care mentionati exact ce a-ti scris aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mihaela luca mihaela luca Va salut.Sunt mama fetitei de 16 ani.Din anul 2000 de cand am terminat divortul fetita a ramas la mine,prin sentinta.Tatal ei nu i-a platit niciodata pensie ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti referitor la pensia de intretinere VICTORIA  URSACHE VICTORIA URSACHE Buna tuturor, sunt o mamica a unui baietel de 4 ani, a carui tata ne-a parasit imediat dupa ce s-a nascut copilul. In urma cu 3 ani am divortat din culpa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - schimbare nume minor mamaana2016 mamaana2016 sunt despartita de tatal fetitei mele de trei ani ..fetita locuieste la mine si am optinut prin tribunal ca tatal ei s o poata vedea doar in prezenta mea la ... (vezi toată discuția)