avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Norme de consum carburant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Norme de consum carburant

Care este consumul de benzina pe un drum nemodernizat in comparatie cu drumul modernizat ? Care este diferenta intre un kilometru de drum nemodernizat comparativ cu un kilometru de drum modernizat in ceea ce priveste normele fiscale?
La cabinet am un autoturism Dacia Solenza care este folosita la producerea de venituri iar cei de la finanate au spus ca nu se deduce benzina folosita numai daca este folosita o autoutilitara iar norma de consum este de 7.5 l indiferent daca mergi pe asfalt , drum de piatra sau drum de pamant. Am pus intrebarile de mai spus pentru ca logic ar fi ca sa existe o diferenta intre circulatia pe un drum asfaltat unde viteza de deplasare este una si cea pe un drum de pamant unde viteza de deplasare este de 20-30 km/ h. #-o
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 23:09, 8 Aprilie 2012
Nu exista normare pentru acest tip de cheltuieli. Totusi aveti grija ca uneori se mai poate sari calul atat din partea contribuabilului cat si a fiscului. In cazul dvs. am impresia ca se cauta nod in papura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza auto - calcularea vitezei autoturismului in fct. de deceleratie elenaf elenaf Buna seara, Fratele meu a decedat intr-un accident rutier, pieton fiind. Expertiza oficiala , cea a Politiei, ne-a fost deja prezentata si acum ne prezentam ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil mastera mastera Buna seara, Sunt PFA cod 6209. Imi desfasor activitatea in mare parte la client. Pentru ajunge la client ma deplasez cu masina proprie pe care am contract de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni - consecinte rajaq rajaq Buna ziua, Ma numesc Angheleache Andrei, in data de 22 februarie 2013, ma deplasam cu masina de serviciu. vremea era cam urata, ningea viscolit. nu aveam ... (vezi toată discuția)