avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Buna ziua,

Am angajat un executor pt a ne recupera banii in urma unei hot.judecatoresti,am primit banii dar firma cu care ne-am judecat a facut contestatie la executare silita?Care poate fi urmare si de ce, dupa ce am luat banii?
Cel mai recent răspuns: agnes20 , utilizator 11:16, 6 Aprilie 2012
cred ca e tardiva contestatia la executare, poti contesta o executare silita in curs, in cazul de fata executarea silita a luat sfarsit, si, in consecinta, nu mai exista obiectul contestatiei
Nu stiu ce sa zic....contestatia a fost inregistrata in data de 3.04.2012,la tribunalul Bucuresti cu termen pe data de 12.07.2012,desi noi suntem din Suceava dar avocatii societatii sint din capitala ,noi in Suceava ne-am judecat.Tot pe data de 3.04.2012 executorul ne-a informat ca a recuperat banii....!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A. contestatie la exeutare silita – am solicitat constatarea ... aurelsmeu aurelsmeu A. Contestatie la exeutare silita – am solicitat constatarea perimarii,neomunicarea cesiuni de reanta de catre institutia bancara care institutia de ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca lilianadobrin69 lilianadobrin69 Buna, Am avut un proces cu o societate care nu mi-a platit ultima luna de munca.Am primit Hotararea acasa si m-au informat ca am avut dreptate.Asta a fost pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita "cu cantec" Myrcsha Myrcsha Buna ziua Stimati profesionisti Doresc sa va cer parerea (evident profesionista) despre cursul unei executari silite aflate in secunda 59 a (\\"minutului\\") ... (vezi toată discuția)