avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratii false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratii false

un minor poate raspunde in instanta pentru marturii si inscrisuri false?cum se procedeaza daca acest minor lezeaza imaginea unei terte persoane prin aceste afirmatii/
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
mireya1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 12:45, 6 Aprilie 2012
pai daca acel minor savarseste o fapta de natura penala atunci sigur ca poate raspunde penal. depinde si de varsta minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa, sau nu FRD FRD In cazul in care intr-un litigiu de munca la proba cu interogatoriul luat societatii parate administratorul societatii nu raspunde la intrebarile adresate cum ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)
Declaratii false si martori mincinosi - procedura plangere catacata2011 catacata2011 Buna seara! Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de martori care au mintit in instanta si pot face dovada. Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)