avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical ingrijire copil

buna ziua,

am fost in concediu de maternitate pana in data de 2 oct 2011 din data de 3 oct m-am intors la locul de munca pe care l-am avut anterior concediului de unde am plecat apoi contractul fiind inchis cu data de 30 oct 2011. Din data de 1 nov sunt angajata la un alt loc de munca. Pot beneficia de concediu medical ingrijire copil daca am o singura zi de pauza intre cele doua locuri de munca?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 5 Aprilie 2012
Concediul pentru ingrijirea copilului bolnav reprezinta una din cauzele de suspendare ale contractului individual de munca din inititativa salariatului.

Beneficiaza de indemnizatia pentru ingrijirea copilului bolnav, optional, unul dintre parinti, daca solicitantul indeplineste conditiile de stagiu minim de cotizare de o luna realizata in ultimele 12 luni anterioare lunii pentru care se acorda concediul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu medical pentru mama ocatalina ocatalina Cate zile de concediu medical trebuie sa prevada un contract de munca in cazul in care angajatul este mama si va avea nevoie de zile in acest sens pentru a sta ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Am urmatoarea situatie : Avem un salariat angajat cu 05 martie 2012 ; in 11 martie a facut infarct, venind cu certif. medical. In 2011 a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil bolnav adela79 adela79 Buna ziua. Am o problema legata de o salariata care a nascut, mai are o saptamana si expira concediul de maternitate (cele 126 zile). De concediu pentru ... (vezi toată discuția)