avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bon fiscal fara factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bon fiscal fara factura

Intreprindere Individuala, s-au comandat si cumparat in luna februarie piese auto la un magazin on-line cu plata ramburs; la ridicarea coletului s-a constatat ca nu era emisa factura pentru suma respectiva (2265 ron) ci doar un bon fiscal fara stampila.
Intrebare: este necesara factura in contabilitate sau este valabil bonul fiscal (nestampilat) ???...#-o
Cel mai recent răspuns: ionel purcaru , utilizator 08:55, 6 Aprilie 2012
Nu e de ajuns doar bonul. Va trebuie si factura. De obicei o pun in colet. Contactati firma de unde ati cumparat sa va trimita si factura.
Nici macar bonul nu e valabil daca nu este stampilat.
exista o cale legala pentru a obliga firma respectiva sa-mi trimita factura ? pentru ca am solicitat telefonic dar nu am primit nici pana acum si deja au trecut aproape doua luni ... va multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare magazin on-line cu continut fake mara_uke mara_uke Am comandat un produs pe un site cu plata im ramburs. Comanda e in procesare de cel putin 2 saptamani. Dupa mai multe incercari am reusit sa contactez o ... (vezi toată discuția)
Magazin fizic , vrea sa ofere clientilor si posibilitatea de a comanda online. Claudia O.Z Claudia O.Z Bună ziua! Am un magazin fizic , comert cu amanuntul. Fiindca vanzarile au scazut foarte mult in general iar acum cu raspandirea virusului COVID19 va fi si ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)