avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract extern
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract extern

Acum 2 luni am semnat un contract cu o firma din afara UE. Contractul semnat era mai mult un fel de contract-cadru in care se defineau drepturile si obligatiile si datele de identificare ale fiecarei parti.
Tot atunci am cazut de acord sa facem si o anexa in care sa trecem si datele/informatiile financiare: suma de plata, banca si contul bancar.
Clientul a tot amanat completarea anexei, iar acum cand contractul s-a incheiat nu mai doreste sa facem aceasta anexa (imi tot spune ca aceasta anexa nu este obligatorie, ca a in contractele pe care le-a facut pana acum nu a inclus si asa ceva, etc.).

Problema mea este: este obligatoriu sa avem la contract o astfel de anexa, care sa includa suma de plata si datele despre banca si contul bancar? Exista vreo uzanta in contractele internationale legat de asa ceva?

Contractul de prestari de servicii dezvoltare software.
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
drbarbu, utilizator
Cel mai recent răspuns: drbarbu , utilizator 13:09, 6 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul a fost semnat, s-au achitat serviciile si s-a si finalizat. Problema mea este daca la un control pot sa spuna ceva legat de faptul ca nu am trecut valoarea serviciilor prestate si/sau datele bancare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii smara_radu smara_radu Buna ziua, Firma la care lucrez produce echipamente care se programeaza de la calculator. Am gasit un colaborator cu PFA, programator, care ne va ajuta sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit aplicat pe comision pheonix pheonix Buna ziua, Daca eu ca SRL micro vand online produse software printr-un site intermediar, si site-ul isi retine un comision din vanzari (sa zicem 25%), eu ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare - lamurire valentinagro valentinagro Buna ziua , mi s-a propus un contract de colaborare , insa el este avantajos numai in cazul in care nu implica din partea mea infiintarea PFA . Contractul are ... (vezi toată discuția)