avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... garda financiara/constructie casa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

garda financiara/constructie casa

Buna ziua!
MI-a spus cineva ca garda financiara poate veni in control la o perosana fizica care isi construieste un imobil...este adevarat?
Cel mai recent răspuns: grecuraluca , utilizator 10:18, 9 Aprilie 2012
Garda nu are atributiuni pe aceasta linie,decit daca in acest imobil nu detineti diverse bunuri care fac obiectul garzii financiare.
multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara ADELA STROE ADELA STROE buna seara, intrebare pot veni in control comisarii garzii financiare duminica??!! (vezi toată discuția)
Ce poti face cand iei o "teapa"? Elart Elart Buna ziua tuturor! Am o factura de la un programator web , pe care am achitat-o prin banca, urma sa primesc factura in original si contractul prin posta. Au ... (vezi toată discuția)
Garda financiara ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.De la infiintarea unui srl cu principal domeniu de activitate magazin mixt care ar fi perioada la care ar trebui sa ma stept la un control din ... (vezi toată discuția)