avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... garda financiara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

garda financiara

buna seara, intrebare pot veni in control comisarii garzii financiare duminica??!!
Cel mai recent răspuns: stelian67 , utilizator 20:38, 7 Noiembrie 2012
sigur ca da.
multumesc!
conform art.1 din O.U.G. 91/2003 ,legea privind organizarea si functionarea garzii financiare, garda financiara ,citez din memorie :efectueaza controlul inopinat si prin sondaj exceptind controlul fiscal, cu scopul prevenirii si combaterii evaziunii fiscale" Pe cale de consecinta ,daca dvs aveati deschis duminica atunci puteati fi si controlata de Garda Financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garda financiara ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.De la infiintarea unui srl cu principal domeniu de activitate magazin mixt care ar fi perioada la care ar trebui sa ma stept la un control din ... (vezi toată discuția)
Va rog astept un raspuns cristache paula cristache paula BUNA am un ,,af "si mai tot timpul imi vin controale si vreau sa stiu si eu: ce ar trebui sa verifice politia economica? ce ar trbui sa verifice politia ... (vezi toată discuția)
Garda financiara stelian67 stelian67 Sunt actionar in doua societati comerciale si administrator pentru amindoua din anul 2000. De-a lungul a 10 ani am avut cite 7-8 controale de la Garda ... (vezi toată discuția)