avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale coduri CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

coduri CAEN

Buna,
Se poate infiinta o firma dupa vechiile coduri CAEN?mentionez ca obiectul principal de activitate nu-l regasesc in noile coduri CAEN(fabricarea bazinelor de inot si a piscinelor cu valuri).Cine ma poate lamuri?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Florina PITEI , Avocat 16:08, 28 Noiembrie 2008
NU.
Ordinul 337/2007 emis de catre Presedintele Institutului National de Statistica privind actualizarea activitatilor din economia nationala - Nomenclatorul CAEN, a intrat in vigoare incepand cu data de 01.01.2008.
Codul vechi - 3640 Fabricarea articolelor pentru sport (care includea fabricarea de bazine pentru înot şi piscine cu valuri etc.) a devenit, conform actualizarii Clasificării activităţilor din economia naţională - CAEN, potrivit anexei care face parte integrantă din ordinul 337/2007 - Cod CAEN 3230 - Fabricarea articolelor pentru sport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen in vigoare multescu99 multescu99 Va rog sa-mi spuneti daca Ordinul 337/2007 privind actualizarea clasificarii activitatilor din economia nationala mai este in vigoare. Daca mai este in ... (vezi toată discuția)
Codul fiscal 2018 buruianaioan buruianaioan Detin activitatea cu CAEN 5520. Aceasta activitate se incadreaza in art. 475 alin. 3 ? citez acest articol din codul fiscal aici- „3) Persoanele a căror ... (vezi toată discuția)
Punctele de lucru si noile coduri andabej andabej Nu stiu daca s-a mai discutat, dar mi se pare incredibil ce se intampla. Conform HG, vechile certificate constatatoare raman valabile impreuna cu extrasul de ... (vezi toată discuția)